DITEC garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 DITEC garázskapu

Szekcionált DITEC garázskapu svéd minőségben.
Kimagasló hőszigeteléssel 10 év garanciával. Minőségi DITEC garázskapu rövid gyártási határidővel, egyedi méretekben, távirányítású motorral.

Azok számára, akik már rájöttek, hogy a minőség kifizetődő, nyugodt szívvel ajánljuk a Ditec garázskapu különféle variációit. A hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség mellett esztétikus és változatos megoldást kínál.

A Ditec svédországi gyárában ISO 9001 szabványnak megfelelően készülnek a garázskapuk. A Ditec európai szinten ismert és elismert minőségben készíti a termékeit immár negyven éve. Magyarországon sem ismeretlen a márka, számtalan garázskapu működik használóinak megelégedésére szerte az országban. A Ditec gyárából kikerülő minden garázskapu természetesen rendelkezik TÜV minősítéssel is.

A modern garázskapu már szinte csak szekcionált kivitelben készül. Ez azt jelenti, hogy a garázskapu nyitásához és zárásához, a kapu előtt vagy mögött nincs szükségünk extra térre. A garázs – ilyen téren – teljes egészében kihasználható, a járművel parkolhatunk közvetlen a garázskapu elé vagy mögé. A szekcionált garázskapu működéséhez egy sínrendszer kiépítésére van szükség, amin a garázskapu lamelláit felfelé el tudjuk görgetni. Mivel a helyigénye ennek is csekély, így a mennyezet alá vagy akár az álmennyezetbe is be tudjuk vezetni nyitott állapotban.

A Ditec garázskapu hosszú élettartamát felépítésének köszönheti. A két külső acéllemez horganyzott kivitele mellett a felületi festés garantálja az időjárásnak ellenálló, ugyanakkor masszív garázskaput. Mivel nagy felületről van szó és hazai viszonylatban fontos a hőszigetelés is, a garázskapu külső acéllemezei között stabilizáló és hőszigetelő feladatokat is ellátó poliuretán hab található. Ez segít a garázs kellemes hőmérsékletét kialakítani, illetve megtartani.

A garázskapu működtetését a távirányítóval vezérelhető motor biztosítja. Akárcsak a garázskapu, a motor is a Ditec minőség jegyében készül. Hosszú éveken keresztül képes megbízhatóan és csendesen működni, különleges karbantartási igény nélkül. A motort segítő torziós rugók, a csapágyak és a sínrendszer együttesen biztosítják a garázskapu strapabíró és kényelmes használhatóságát.

A masszív, stabil és hőszigetelt felépítés a garázskapu csupán egyik oldala. A másik nagyon fontos tényező a választáskor a megjelenés. A garázskapunak lehetőleg illeszkednie kell a környezetéhez, az épület stílusához, a felhasználó elvárásaihoz. A Ditec garázskapu kivitelei között éppen ezért számos megoldást találunk. Az alap fehér szín mellett kétszáz egyéb szín közül választhat a megrendelő. Az egyszínű kiviteleket nem kedvelők akár fadekor mintázatokat is igényelhetnek. Az említett színeket ugyanakkor variálhatjuk a garázskapu különféle mintázatával is. Így a szín- és mintavariációk száma akár több százat is elérheti, ami minőségi kivitel mellet esztétikumot is képes biztosítani.

A Ditec garázskapu minőségére jellemző, hogy a gyártó 10 év felületvédelmi garanciát nyújt. Ezt, valamint a széles színvariációkat figyelembe véve a Ditec garázskapu ténylegesen minőségi megoldást kínál.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.