ECOTOR garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 ECOTOR garázskapu

Hazai gyártású ECOTOR garázskapu európai minőségben.
Legnagyobb panel és színválaszték. Hőszigetelt ECOTOR garázskapu ujjbecsípődés elleni védelemmel. Kedvező ár, rövid gyártási határidő.
ECOTOR garázskapu egyedi méretekben is felár nélkül.

Magyarországon Magyar terméket! Azoknak, akik számára fontos, hogy minőségi Magyar terméket vásároljanak, a garázskapuk terén sem kell kompromisszumot kötniük. Az Ecotor garázskapu kiváló minőségével és hazai gyártásával tökéletesen megfelel az elvárásoknak.

A garázskapu a ház legnagyobb nyílászárója, joggal várjuk tehát el, hogy minőségi termék legyen. Nem csak anyagilag, de a kényelmi szempontok alapján is érdemes jobbat választani. Az Ecotor garázskapu ráadásul tökéletesen egyesíti a kedvező árat a magas színvonalú kivitelezéssel.

A garázskapu esetében nagyon fontos, hogy masszív legyen. Az Ecotor garázskapu szendvicspaneljeinek kivitele több mint ideális. A két oldalon található acéllemez közötti teret egy 40 mm-es poliuretán hőszigetelés tölti ki. Az acéllemezek horganyzottak és festettek, így hosszú éveken keresztül képesek ellenállni az idő vasfogának. A garázskapu paneleket a csatlakozásoknál rejtett merevítőkkel is ellátták, így még stabilabb és a behatolókkal szemben még ellenállóbb védelmet kapunk. Az illesztések közötti hőszigetelés és légzáró tömítés magasabb kényelmi fokozatot, míg az ujjbecsípődés elleni védelem fokozottabb biztonságot jelent. További védelmi kiegészítő a rugótörés elleni védelem, amely opcionálisan kiegészíthető zuhanásgátlóval is.

A szekcionált garázskapu helyigénye csekély. A panelek egy kiépített sínrendszeren mozognak, amely mindössze annyit helye igényel, amennyi a lapjára fektetett garázskapu. A garázskapu mellett a mozgatószerkezet kivitele is elsőrangú. Horganyzott sínek, zsanérok, torziós rugók növelik az Ecotor garázskapu élettartamát. A garázskapu csendes működését a halk motor és a burkolt görgők teszik lehetővé, míg a záródást segítő gumiprofilok minden esetben kívül tartják a szelet és az esőcseppeket. Az Ecotor garázskapu lehengerlő minőségét jó alátámasztja az a tény, hogy minden egyes kapura 10 év átrozsdásodás elleni és 3 év teljeskörű garanciát nyújt a gyártó.

Az Ecotor garázskapu színválasztéka is tekintélyes. Az alap fehér kivitel mellett 200 színes és 30 fadekor mintázat közül válogathat az érdeklődő. A garázskapu mintázata is választható, széles- vagy keskenyborda, borda nélküli vagy kazetta, illetve mikroborda adja az alternatívákat. Az Ecotor garázskapu 140 alapméretben, illetve bármilyen egyedi nagyságban rendelhető, ráadásul 6000 × 2965 mm tartományon belül felár nélkül. Ez nagyszerű lehetőséget teremt, hogy az elképzeléseinkhez leginkább illeszkedő garázskapu kerüljön a kívánt helyre.

További kiegészítőkkel is rendelkezésére áll az Ecotor garázskapu vásárlóinak a cég. Ilyen a hőszigetelt ablakok széles kínálata, melyek segítségével a garázsban elkerülhető a felesleges botorkálás és áramfogyasztás. További hasznos kiegészítő a személybejáró, illetve a kutya vagy macska bejáró, hogy ne kelljen mindig a teljes garázskaput mozgatni.

Az Ecotor garázskapu minden most épülő vagy felújítás alatt lévő garázshoz gondolkodás nélkül ajánlható. A használója egy stabil, megbízható, ugyanakkor igényes kivitelű garázskaput kap. Az Ecotor garázskapu ráadásul üdvös árfekvésével és nagyfokú variálhatóságával képes a legmesszemenőbb igényeket is kielégíteni.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.