Euroholz fa garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Euroholz fa garázskapu

Hőszigetelt, szekcionált fa garázskapu ujjbecsípődés elleni védelemmel.
Hazai gyártás a természet utánozhatatlan szépségével. Minőségi garázskapu háromrétegű borovi fenyőből. Euroholz fa garázskapu bármilyen egyedi színben és méretben.

Hazai gyártás, felsőfok a minőségben. Így jellemezhető az Euroholz fa garázskapu megoldása, amely az igényes megjelenésű, fa nyílászárókkal ellátott ház ékköve lehet.

Az Euroholz fa szekcionált garázskapu működése ugyanolyan egyszerű és precíz, mint más szekcionált garázskapu esetében. A kapu felfelé nyílik egy sínrendszer segítségével, amely a garázskapu lamelláit egyszerűen bevezeti a mennyezet alá. Így a garázskapu nem igényel nagy helyet mozgáskor olyannyira, hogy a kapu előtt vagy mögött már pár centiméterrel is leparkolhatunk az autóval. Az Euroholz fa szekcionált garázskapu tehát a garázs teljes kihasználtságát képes biztosítani.

A szekcionált garázskapu sínrendszere egyben a tartószerkezet is. A tartósság érdekében ez horganyzott acélelemekből épül fel, akárcsak a nyitást könnyítő torziós rugók, illetve a lamellákat összekapcsoló zsanérok. Az Euroholz fa garázskapu csendes és könnyű nyitását a kopásálló műanyag burkolattal ellátott görgők is segítik. A garázskapu tökéletes záródását a mind a négy oldalon elhelyezett gumiprofil biztosítja, így az eső, a szél kívül reked.

Az Euroholz fa garázskapu természetes alapanyaga a borovi fenyő. Ez a fafaj kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik és nagyon ellenálló. Szerkezete sűrű és magas gyantatartalmú és még nedves környezetben is alaktartó. Ezen tulajdonságok összessége teszi alkalmassá ezt a fajt az Euroholz fa garázskapu alapjának.

Az Euroholz fa garázskapu kivitelezése a borovi fenyő gondos kiválogatásával és kiszárításával kezdődik. A lapokra vágott anyagot ezután három rétegben összeragasztják, hogy a vetemedéssel szemben még ellenállóbb garázskapu készüljön. A fa megmunkálását ezután igen nagy pontosságú gépekkel végzik, így érhető el, hogy az Euroholz fa garázskapu precízen és esztétikusan illeszkedjen, illetve működjön.

A fa precíz felületvédelme a tartósság záloga. Az Euroholz fa garázskapu a német BASF lazúrokkal kerül bevonásra, ahol 14 színárnyalatból választhatjuk ki a számunkra leg megfelelőbbet. A minőségi fa és a minőségi festék együttesen garantálja, hogy a garázskapu hosszú éveken keresztül megőrizze szépségét.

Nagyon fontos, hogy egy színvonalas garázskapu jó hőszigeteléssel is rendelkezzen. A borovi fenyő már önmagában is képes ezt teljesíteni, de az Euroholz fa garázskapu esetében ezt fokozta a gyártó még egy 2 cm-es polisztirol béléssel is. A hőszigetelés alap esetben fehér, de kérhető a garázskapu színezésével azonosra, illetve más egyedi elképzelés szerint is.

Az Euroholz fa garázskapu opcionálisan rendelhető hőszigetelt ablakokkal is, amelyek kivitele, akárcsak a garázskapu esetében, szinte bármilyen sajátos igénynek képes megfelelni. Az ablakok nem csak mutatósak lehetnek, de képesek elegendő fényt is bebocsájtani, ami által a garázsban takarékoskodhatunk az elektromos árammal.

Az Euroholz fa garázskapu minőségi és esztétikus kiviteléhez nem fér kétség. Minden olyan helyre javasolható, ahol mutatós, ugyanakkor stabil és egyedi megoldás a cél. Az Euroholz fa garázskapu ezt maradéktalanul teljesíti.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.