Garázskapu motor

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Garázskapu motor

DITEC garázskapu motor 5 év garanciával. Egyszerű használat, ugrókódos távirányítással.
Billenő és szekcionált garázskapu automatizálás megbízható technológiával.
Biztonságos garázskapu motor rácsukás elleni védelemmel.

Egyszerűen nyitja és zárja a garázskapu motor a garázskaput, de igazából ettől jelentősen több rejlik benne. Olyan kényelmi és funkcionális megoldások, amelynek végeredménye a stabil, hosszú élettartamú és kényelmes működésű garázskapu motor.

A garázskapu motor alapvető funkciója a kisebb nagyobb méretű garázskapu mozgatása. A modern technikának hála, ma már elég egy gombnyomás, hogy ez megtörténjen, azaz a garázskapu motor tegye a dolgát. A jó működéshez azonban jó garázskapu motor szükséges. Ilyen kiváló megoldást kínál a svéd Ditec cég, erős és időtálló garázskapu motor megoldásokkal.

A Ditec garázskapu motor amellett, hogy erős, kimagaslóan fejlett technikát alkalmaz. Automatikusan megtanulja a garázskapu motor, hogy hol vannak a nyitási és zárási végpontok és ehhez alkalmazkodik. A végpontok előtt a mozgatási sebesség csökkentésével éri el, hogy a zárás vagy nyitás lágyan menjen végbe. Ez nem csak a garázskapu motor igénybevételét, de a garázskapu elemeit is kíméli, ugyanakkor halk működést tesz lehetővé.

A Ditec garázskapu motor vezérlő elektronikája a nyomatékfigyelésen alapul. Ehhez nincs szükség külső érintkezőkre, illetve egyéb alkatrészekre, a garázskapu motor beépített sajátossága. Ugyanakkor nagyfokú biztonságot is jelent, hiszen a motor bármilyen akadály érzékelésekor automatikusan visszanyitja a kaput, megelőzve a baleseteket.

Ugrókódos rádió-távirányítással vezérelhető a garázskapu motor, amely jelentős védelmet nyújt az illetéktelenekkel szemben. A kódot csak a vezérlésbe integrált rádióvevő képes követni, így más távirányítókkal nem lehetséges kinyitni.

Kiegészítők egész hada áll rendelkezésre, hogy a garázskapu motor minél kényelmesebb és szélesebb körben legyen használható. A távirányítók többféle színváltozata elegáns és feltűnő módszereket kínál, míg a különféle tartók a kényelmünket biztosítják. A garázskapu motor működésére figyelmeztető sárga villogó lámpa általános és hasznos kellék, de nagyobb forgalmat bonyolító társasházi teremgarázsok esetében a forgalomirányító jelzőlámpa is bevett szokás. Az intelligens garázskapu motor összekapcsolható biztonsági fotocellás érzékelővel, illetve különféle beléptető rendszerekkel is, ami által képes jól szabályozni az átmenő forgalmat. A személybiztonság érdekében felkapcsolódó, a garázskapu motor részeként világító lámpa szintén hasznos lehet.

További előnyöket élvezhetünk, ha a garázskapu motor kiegészül egy szünetmentes áramforrással. Így még áramkimaradás esetén sincs miért aggódnunk. A garázs zárt állapota egy esetleges áramszünet esetén is biztosítva van, hiszen a garázskapu motor önzáró, azaz a végállásokban automatikusan reteszel.

Természetesen szünetmentes áramforrás hiánya esetén kézzel is mozgathatjuk a garázskaput. A garázskapu motor reteszelését a belső gyorskioldó segítségével kioldva a kapu mozgathatóvá válik.

A Ditec garázskapu motor erős és stabil kivitele hosszú időn keresztül képes kényelmesen és precízen végezni a dolgát, ezáltal segíteni használóját. A jó garázskapu motor nem csak mozgatja a garázskaput, hanem fokozottan ügyel a biztonságra is.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.