Hörmann billenő garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Hörmann billenő garázskapu

Hőszigetelés nélküli, Hörmann garázskapu.
Megbízható és egyszerű konstrukció. Hörmann billenő garázskapu, fűtés nélküli garázsokhoz.
Hörmann minőségi garázskapu 50 év gyártási tapasztalatával.

 

A modern garázskapu választékot jelentősen színesíti a Hörmann billenő garázskapu kínálata. A szekcionált változatokkal szembeni hatalmas előnye, hogy a Hörmann billenő garázskapu egyik típusa szinte bármilyen építészeti megoldással beburkolható. Következésképp a Hörmann billenő garázskapu tökéletesen beilleszthető az épület dizájnjába, szinte teljesen elrejthető.

Természetesen a Hörmann billenő garázskapu alapkivitelű, kedvező árú fehér színben, illetve a RAL színskála 200 egyedi színében is megrendelhető. Ezen változatosságnak köszönhetően a garázskapu nem feltétlenül olvad bele a környezetébe, könnyedén elérhetjük, hogy éppen kiemelkedjen és dísze legyen az épületnek.

A Hörmann billenő garázskapu egyszerű elven, ugyanakkor magas biztonsági előírásoknak megfelelően működik. A merev garázskapu billenő mechanikáját rugók és toló rudazatok adják. Ezeknek a kialakítása többszörösen biztosított. A Hörmann billenő garázskapu kényelmesen és tömítetten záródik, a kapu szorosan nekinyomódik a toknak. A magas minőségi és funkcionális követelményeknek megfelelő kialakítás miatt a garázskapu szinte önmagától húzódik a helyére. A garázskapu működés közben csendes (műanyaggörgők) és a végállasokban biztonságosan rögzül.

A Hörmann billenő garázskapu időtálló kivitele alapvetően a horganyzott acélalkatrészeknek és a szorosan záródó gumitömítéseknek tudható be. E mellett természetesen a felületvédelmi és esztétikai festékréteg is segíti a korrózió elleni védelmet.

A Hörmann irányt mutató biztonsági megoldásai miatt a billenő garázskapu használata is biztonságos. A forgó és kiálló elemek előtt található védősapkák eltakarják a potenciálisan veszélyes helyeket. A többrugós rendszer a lezuhanás ellen védi a kaput. Egyetlen rugó eltörése esetén a többi rugó még képes megtartani a garázskapu súlyát. Ugyanakkor a rugóspirálokban olyannyira kicsi a hézag, hogy még egy gyerek ujjai sem tudnak véletlenül becsusszanni. A rugós fék állítható erejének köszönhetően a garázskapu mozgatása könnyű és biztonságos.

A külső behatolókkal szembeni védelem is magas fokú. Egyedül a Hörmann billenő garázskapu rendelkezik forgónyelves reteszeléssel. Ez a garázskapu keretéhez rögzíti stabilan a kapu sarkait, aminek köszönhetően a garázskapu kiemelése lehetetlenné válik. Az opcionálisan rendelhető felfelé reteszelő készlet extra védelmet nyújt a garázskapu, illetve a tárolt értékek számára.

A Hörmann billenő garázskapu funkcionalitását kiegészíthetjük olyan kényelmi berendezéssel, mint a személybejáró, illetve a garázskapuval azonos színű és mintázatú, különálló mellékajtó. A Hörmann billenő garázskapu kiegészítéseként használt személykapu megoldást nyújt az egész garázskapu felesleges nyitogatására. Akár csak személyek átjárására, de akár kisebb tárgyak, mint pl. bicikli, talicska stb. keresztülvitelére is használhatjuk, a személybejárónak köszönhetően nincs szükség az egész garázskapu felnyitására.

A Hörmann billenő garázskapu elegáns és stílusos megoldást jelent. Elrejthetjük, vagy éppen kiemelhetjük, ezáltal szabályozva és az ízlésünknek megfelelő dizájnnal ruházhatjuk fel házunkat. Ráadásul mindezt minőségi kivitelben és biztonságos megoldásokkal.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.