Hörmann EPU garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Hörmann EPU garázskapu

42 / 20mm hőszigetelésű, duplafalú Hörmann garázskapu.
Megbízható minőség, többféle színben, felülettel és mintázattal. Hörmann EPU garázskapu húzórugós kivitelben is. Hőszigetelt minőségi garázskapu megfizethető áron.

Hörmann garázskapu a minőség példája. A német Hörmann gyár már 75 éve készíti garázskapuit, melyek közül az EPU család duplafalú acéllamellákkal készül.

A Hörmann EPU szekcionált garázskapu igazi helytakarékos megoldást jelent. Mivel a garázskapu felfelé mozog, lehetőséget biztosít a kapu előtt és mögött egyaránt, hogy a garázskapu közvetlen közelébe parkoljunk járművünkkel. A Hörmann EPU garázskapu a kiépített sínredszernek hála egyszerűen a mennyezet alá siklik be, így a lehető legkisebb helyet foglalja el a garázs légteréből. A Hörmann EPU garázskapu gazdaságos helykihasználása lehetőséget teremt, a garázs teljes terjedelmének maximálisan kihasználhatóságára.

A garázskapu egy ház legterjedelmesebb nyílászárója. A hosszú és elégedett használat érdekében fontos, hogy megfelelően és a kényelmi szempontokat is figyelembe véve működjön. A szekcionált Hörmann EPU garázskapu nem okoz csalódást. Az acéllamellák duplafalúak 42 / 20 mm habosított poliuretán hőszigetelést tartalmaznak. Így a Hörmann EPU garázskapu jó hőszigetelési érték mellett masszív és stabil mechanikával is rendelkezik. A lamellák felületvédelmét sem bízta a német gyártó a véletlenre. A Hörmann EPU garázskapu lamelláinak acéllemeze galvanizált, azaz cinkkel van bevonva. Ráadásul a megrendelő igényeihez igazodó festés teszi még ellenállóbbá egyúttal esztétikussá.

A Hörmann EPU garázskapu egyéb szerkezeti elemei is elismerésre méltóak. A lamellákat a csendes görgők továbbítják a szintén horganyzott sínrendszeren. A nagy tömeg könnyed mozgatását a húzó- vagy a torziós rugók segítik. Alap esetben a Hörmann EPU garázskapu tartozéka a rugótörés gátló is, amelynek elsősorban biztonsági jelentősége van és egyszerűen kiegészíthető a zuhanásgátlóval is. A különböző részeken elhelyezett gumitömítések pedig a szelet és az esőt tartják teljes mértékben kívül. Minden Hörmann EPU garázskapu védett az ujjbecsípődés ellen is.

További biztonsági megoldás az jogosulatlan behatolókkal szemben az automata reteszelés. Mivel ez mechanikailag zárja a kaput, ezért a Hörmann EPU garázskapu még áramkimaradás esetén is élvezi ezt a védelmet.

A Hörmann EPU garázskapu esetében is ügyel arra a gyártó, hogy a megrendelő kívánságait szem előtt tartsa. Ennek köszönhetően a Hörmann EPU garázskapu számos színvariációban, és többféle mintázattal érhető el. Kiválóan illeszthető a ház más nyílászáróihoz, legyen szó műanyag vagy fa kivitelről, illetve harmonikus összhangba hozható a ház színvilágával egyaránt.

A Hörmann EPU garázskapu kiegészítői sem okoznak csalódást. Ezek is minőségi termékek, melyeket szinte élvezet használni. A lamellákba épített ablakok fényt visznek a garázsba, ezáltal sok esetben nincs szükség felesleges áramfogyasztásra. A személybejáró a garázskapu felesleges nyitogatását akadályozza meg, növelve így az élettartamot, illetve csökkentve az indokolatlan hőveszteséget.

A Hörmann EPU garázskapu duplafalú acéllamellái, kiváló hőszigetelése, megbízható, strapabíró, ugyanakkor csendes és kényelmes működése teszi ideális választásnak. Ráadásul a jókora színválaszték biztosítja a harmonikus illeszthetőséget szinte bármilyen környezetbe, legyen szó önálló vagy társasházi garázsok nyílásairól. A Hörmann EPU garázskapu a minőségi megoldást jelenti.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.