Hörmann fa garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Hörmann fa garázskapu

Tömörfa szekciós Hörmann fa garázskapu. Gyönyörű kivitel a természet szépségével. Minőségi garázskapu Hemlock és Északi lucfenyőből.
Hörmann fa garázskapu egyedi színekben és mintázattal az Ön elképzelése szerint.

Az eredeti természetes fa és a Hörmann garázskapu ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségének kombinációja a Hörmann fa garázskapu. Fa házakhoz és a természetes anyagokat kedvelők számára ajánlott.

A Hörmann fa garázskapu kiváló minőségű, válogatott alapanyagú északi luc és hemlock fenyőfából készül. A tömörfa lamellák színe és mintázata egyedi igény szerint választható, de akár saját motívumokkal is díszíthető a garázskapu. Ennek tükrében világosan látszik, hogy a Hörmann fa garázskapu képes teljes összhangra a ház más nyílászáróival. Érdemes kiemelni, hogy a garázskapu mintázatával és színével tökéletesen megegyező mellékajtó is rendelhető, ami által a garázskapu kevesebbet lesz használva, azaz kímélhetjük a motort, és a mozgó alkatrészeket.

A Hörmann fa garázskapu szekcionált rendszerű. A lamellákból álló tömörfa garázskapu függőlegesen felfelé nyílik és könnyedén becsúszik a mennyezet alá. Így a garázskapu előtt és mögött parkoló gépjárművet egyáltalán nem zavarja, nincs szükség felesleges nyitási terek fenntartására.

A Hörmann fa garázskapu alapanyaga a minőségi és válogatott fa. A fát azonban megfelelő védelemmel kell ellátni, hogy hosszú ideig tartós és szép maradjon. Ennek tükrében a Hörmann fa garázskapu lamelláit már a gyárban előkezelik egy merítő-fürdős impregnálással, hogy a kékpenészt és a fakártevőket távol tartsák. A felületi védelmet és színezést a megrendelő végzi el az épület többi nyílászárójához hasonlóan. Ez kiváló egyedi és személyre szabott megoldást jelent, ami a ház legnagyobb nyílászárójára a garázskapu megjelenésére vonatkozik.

A Hörmann fa garázskapu – akárcsak a cég többi garázskapu típusa – egy kiépített sínrendszeren mozog. A magas minőség elérése érdekében a fém alkatrészek, a sínek, a mozgást könnyítő torziós rugók galvanizáltak, nem rozsdásodnak, ezáltal jelentősen hosszabb élettartamúak. A magas kopásállóságú műanyag görgőknek hála a Hörmann fa garázskapu működés közben nagyon halk.

Az alaphelyzetben kiváló védelmet nyújtó rugótörés-biztosítás és zuhanásgátló is a garázskapu részét képezi. További biztonsági megoldás az ujjbecsípődés elleni védelem. A Hörmann fa garázskapu lamelláinak kialakítása olyan, hogy működés közben sem tudjuk az ujjunkat véletlenszerűen a mozgó lamellák közé helyezni. Ugyanakkor oldalról is védett a garázskapu benyúlás ellen, így ott sem történhet benyúlásos baleset. A szél, a hideg és az eső ellen a garázskapu egy körbefutó gumitömítéses szigetelést kap. Az eredmény szinte légmentes zárás.

A Hörmann fa garázskapu igényes megjelenése és magas minőségi kivitele az exkluzív és egyedi megjelenésű kategóriába sorolja. Kiváló megoldást jelent faházak vagy látható fa tartószerkezetű házak impozáns garázskapu kiviteléhez. A precíz megoldások miatt a garázskapu mozgatása könnyű és halk, ugyanakkor biztonságos is.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.