Hörmann LPU garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Hörmann LPU garázskapu

42mm hőszigetelésű, csúcskategóriás Hörmann garázskapu.
Nagy panel, szín és méretválaszték. Szekcionált Hörmann garázskapu kimagasló biztonsággal. Német minőség és precizitás. Hörmann LPU garázskapu az igényes vásárlóknak.

A Hörmann név Magyarországon szinte egyet jelent a minőségi garázskapu fogalmával. A Hörmann LPU garázskapu típus ezt messzemenőkig alátámasztja, kifogástalan megjelenésével, stabil felépítésével és kényelmes kiegészítőivel.

A Hörmann LPU garázskapu megbízható választást jelent mind új ház építésekor, mind pedig meglévő felújításakor. A szekcionált garázskapu alig foglal el helyet, ráadásul működés közben, nyitott állapotban sincs szükség elpakolni az útjából. A Hörmann LPU garázskapu ugyanis – más szekcionált garázskapukhoz hasonlóan – felfelé nyílik. A kapu mozgását egy sínrendszer segíti, amely könnyedén bevezeti a garázskaput a mennyezet alá, vagy akár az álmennyezetbe. Ennek a felfelé elmozduló garázskapunak köszönhetően a Hörmann LPU garázskapu előtt vagy mögött akár már egy centiméterrel is parkolhatunk, illetve tárolhatunk különféle dolgokat. Nem okoz fennakadást, így a garázs teljes alapterülete messzemenőkig kihasználható.

A Hörmann LPU garázskapu minőségi alapanyagokból készül. Minden egyes szekció vagy lamella bázisát egy 40 mm vastag szilárd, habosított poliuretán adja. Ennek köszönhető a Hörmann LPU garázskapu nagyfokú hőszigetelése, amely cseppet sem elhanyagolható tényező, tekintve, hogy a garázskapu a ház legnagyobb nyílászáróját testesíti meg. A hőszigetelő központi részt mindkét oldalról strapabíró acéllemez veszi körbe. A Hörmann LPU garázskapu acéllemezei horganyzottak, illetve festettek. E kettős védelemnek köszönhető, hogy az LPU garázskapu nagyon ellenálló az időjárás szélsőségeinek. További haszon az alsó és oldalsó gumitömítés, ami a perfekt légzárást nyújtja. Így sem eső, sem pedig a szél nem háborgatja a garázs védelmét élvező tárgyakat.

A Hörmann LPU garázskapu mintaszerű működését a távirányítóval vezérelt kapunyitó motor biztosítja. A mozgást irányító sínrendszer, a terhelést csökkentő torziós rugók és a csendes működésről gondoskodó görgők egyaránt időálló kivitelben, mind a felhasználó kényelme érdekében készülnek. A betörőkkel szemben a Hörmann LPU garázskapu biztonsági retesze veszi fel a versenyt. Az automatikus záródó mechanikai retesz áramkimaradás esetén is védelmet nyújt.

A Hörmann LPU garázskapu stabil és tartós szerkezete nem minden. A gyártó fontosnak tartja, hogy a garázskapu minden esetben a megrendelő igényeihez alakuljon. Ennek köszönhető a Hörmann LPU garázskapu a gyártó legnagyobb felületválasztékával rendelkezik. A robosztus, a finoman strukturált, a mikro szemcsézett, a selyemfényű és a különféle dekor felületek többféle alapszínnel vagy akár egyedi RAL színben is választhatók. A Hörmann LPU garázskapu ennek köszönhetően minden külcsín igénynek a legaprólékosabban megfelel.

A kiegészítők terén sem lehet panaszunk. A Hörmann LPU garázskapu bevilágító ablakokkal és/vagy személybejáróval szintén rendelhető. Sőt, ez utóbbi extra alacsony küszöbbel is kérhető. Ezáltal nem okozhat gondot a kerékpár vagy egy nehezebb tárgy begördítése a garázsba.

A Hörmann LPU garázskapu a gyártó kiváló színvonalú, a legjobb hőszigetelési értékkel rendelkező és a legnagyobb felületválasztékkal készülő garázskapuját jelenti. Ennek köszönhetően a Hörmann LPU garázskapu minden házhoz mesterien illeszkedik, ráadásul hosszú élettartamú, strapabíró szerkezetű. Ezen érveknek köszönhető, hogy a Hörmann 10 év garanciát nyújt az LPU garázskapu minden típusára.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.