Hörmann LTE garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Hörmann LTE garázskapu

Hőszigetelés nélküli, egyhéjú Hörmann garázskapu.
Biztonságos használat ujjbecsípődés elleni védelemmel. Hörmann minőségi garázskapu, fűtés nélküli garázsokhoz. Hörmann LTE garázskapu 10 év garanciával.

A jó minőségű szekcionált garázskapu jó hőszigeteléssel rendelkezik. De mit tehetünk akkor, ha nincs szükségünk hőszigetelésre, mert a garázsunk fűtés nélküli. Ilyen esetekre tartogatja a német Hörmann cég az LTE névre hallgató, szigetelés nélküli, ugyanakkor a professzionális igényeket messzemenőkig kielégítő garázskapuját.

A szekcionált garázskapu esetében nem jelent problémát a kis hely. A telepakolt garázs sem. Az autóval akár közvetlenül a garázskapu elé vagy mögé parkolhatunk, ez nem akadályozza meg a kapu kinyitását vagy bezárását. A szekcionált garázskapu ugyanis felfelé nyílik, és mindössze akkor a helyigénye, ahol a keskeny lapok elférnek. Ehhez általában a mennyezet alá siklik be a kapu, az erre a célra kialakított sínredszeren.

A Hörmann LTE garázskapu igazi minőségi termék. Az LTE típus egy kedvező áru, ugyanakkor nagyon masszív és időtálló kivitel. A szigetelés nélküli garázskapu lamellái egyhéjúak, azaz egyetlen, megerősített acéllemezből állnak. A Hörmann LTE garázskapu természetesen kiválóan ellenáll az idő vasfogának. Az acéllamellákat horganyozással és felületi festéssel védik. A garázskapu vezető sínrendszere és egyéb alkatrészei is horganyzottak, ezért hosszú éveken keresztül képesek szolgálni a tulajdonost. Mint a többi Hörmann garázskapu esetében a Hörmann LTE garázskapu is kényelmes és halk működést biztosít. A kapu csendes mozgatását a kopásálló műanyaggörgők segítik.

A Hörmann LTE garázskapu egyéb megoldásai is minőségi termékre utalnak. Nincsenek kiálló, sérülést okozó részek. A véletlen ujjbecsípődés is ki van zárva a Hörmann LTE garázskapu használata során. A beépített rugótörés-biztosítás és zuhanságátló még egy véletlen baleset esetén is biztonságot nyújt. A Hörmann LTE garázskapu húzó- vagy torziósrugós megoldása még kézi erővel történő nyitáskor is könnyed mozgást ad a kapunak, míg az esőt és a szelet a precízen záródó gumitömítések tartják maradék nélkül távol a garázstól. A Hörmann garázskapuk egyik sajátos és figyelemre méltó biztonsági megoldása a betörésgátló retesz. Ez egy automatikusan záródó mechanikai biztosítás, amely még áramkimaradás esetén is védelmet nyújt a Hörmann LTE garázskapu felemelése ellen.

A Hörmann LTE garázskapu első sorban különálló, fűtés nélküli garázsok, illetve fedett és fűtött térbe nyíló garázsok / raktárak nyílászáró megoldását biztosíthatja. A garázskapu felületének kialakítása miatt a lamellák apró karcolásai problémamentesen javíthatóak. Ennek és a kimagasló felületvédelemnek köszönhetően a Hörmann LTE garázskapu hosszú éveken keresztül képes problémamentesen szolgálni tulajdonosát.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.