Normstahl garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Normstahl garázskapu

Prémium kategóriás Normstahl garázskapu.
Életstílus, kényelem és elegancia.
Normstahl Smart, Superior és Superior+ garázskapu kimagasló hőszigeteléssel.

Hatalmas stílusválaszték letisztult és esztétikus formákban.
Minőségi Normstahl garázskapu az igazán igényes építkezőknek, strapabíró motorral.

Bejárat az Ön új világába – ezt jelenti a Normstahl garázskapu. A prémium termék megbízható, stabil és kiválóan illeszkedik az Ön igényeihez.

A Normstahl cég Európa egyik meghatározó garázskapu gyártója, nemzetközi szinten elismert. Hazánkban is hosszú évek óta jelen van, minőségi termékeit szinte mindenhol megtaláljuk. A Normstahl garázskapu jól példázza az ISO 9001 szabvány szerint gyártott és TÜV minősítéssel rendelkező kapuk magas minőségét.

A Normstahl garázskapu számos kivitelben és szinte számtalan variációban áll rendelkezésre. Az alap garázskapu panelek hétféle típusa mellett választhatunk és ezt opcionálisan bármilyen kiegészítővel, illetve RAL színnel kérhetjük. Felépítésében a garázskapu két külső, horganyzott és festett acéllemeze között találjuk a 42 mm-es szilárd hőszigetelő habot. Így a garázskapu nem csak stabil és masszív, de kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is bír, ami nem elhanyagolható ekkor felület esetében.

A szekcionált garázskapu nagy előnye a kis helyigény. A kapu nyitáskor felfelé mozog és a kialakított sínrendszernek köszönhetően könnyedén becsúszik a mennyezet alá. Ennek köszönhetően a garázskapu előtt és mögött sincs szükség nagy helyre, akár közvetlenül a garázskapu mellé is parkolhatunk. A garázskapu paneljeihez hasonlóan a vezető sínrendszer is horganyzott, így jó ellenáll az időjárásnak.

A minőségi termék minőségi kiegészítőket is kínál. A Normstahl garázskapu egyedi megjelenését olyan kiegészítőkkel fokozhatjuk, mint a műanyag ablakok, bevilágítók, a szellőzőrácsok, a személybejáró, vagy az egyedi megjelenést biztosító dizájn motívumok. A személybejáró alaptartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó, hogy az ajtó véletlenül se maradjon nyitva. Ugyanakkor állatbarátoknak jelent megoldást a kutya vagy a macska bejáró.

A magas elvárások között joggal szerepel a biztonság, mind a használat, mind pedig a jogosulatlan behatolókkal szembeni. A Normstahl garázskapu biztonságos használatát többek között az ujjbecsípődés elleni védelem jelenti. A panelek illeszkedése olyan szoros, hogy még a gyerekek ujjai sem tudnak becsúszni a résekbe. A Normstahl garázskapu másik nagy biztonsági megoldása a rugótörés elleni védelem. Ez a kapu lezuhanását akadályozza meg egy esetleges rugótöréskor. További hasznos kiegészítő az alsó gumiprofil, melynek köszönhetően a garázskapu képes érzékelni az esetleges akadályt és visszanyitni, megelőzve a kártételt. A garázskapu behatolókkal szembeni biztonsága is magasfokú, többféle betörésgátló került beépítésre.

A Normstahl minőségi garázskapukhoz csúcskategóriás motor jár. Masszív és jól terhelhető, ergonomikus kialakítású, ráadásul energiatakarékos garázskapu-nyitó motorról van szó. Mindezek mellett a Normstahl figyel a felhasználó kényelmére is, ezért a garázskapu motor minden esetben csendes működésű.

Háromféle felfelé nyíló szekcionált garázskapu típussal rendelkezik a Normstahl. A legmagasabb szintet a Superior+ 42, a következőt, a Superior 42, míg az alap kivitelt a Smart Normstahl garázskapu képviseli. Mindhárom variáns megegyezik abban, hogy kiváló hőszigeteléssel, horganyzott fémrészekkel, illetve golyós csapággyal kerülnek beépítésre. A fő különbséget a Normstahl garázskapuk között a biztonsági burkolatok és a megjelenésbeli egyedi stílusjegyek mutatják.

A Normstahl garázskapu kiválóan személyre szabható, a felépítésének köszönhetően masszív, kényelmes és biztonságos, míg kivitelének köszönhetően esztétikus megjelenést biztosít az Ön garázsának bejáratán is.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.