Normstahl oldalra nyíló garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Normstahl oldalra nyíló garázskapu

Prémium kategóriás Normstahl oldalra nyíló garázskapu.
Életstílus, kényelem és elegancia.
Normstahl oldalra nyíló garázskapu kimagasló hőszigeteléssel.

Hatalmas stílusválaszték letisztult és esztétikus formákban.
Minőségi Normstahl oldalra nyíló garázskapu
az igazán igényes építkezőknek, strapabíró motorral.

Bejárat az Ön új világába – ezt jelenti a Normstahl oldalra nyíló garázskapu. A prémium termék megbízható, stabil és kiválóan illeszkedik az Ön igényeihez.

A Normstahl cég Európa egyik meghatározó garázskapu gyártója, nemzetközi szinten elismert. Hazánkban is hosszú évek óta jelen van, minőségi termékeit szinte mindenhol megtaláljuk. A Normstahl oldalra nyíló garázskapu jól példázza az ISO 9001 szabvány szerint gyártott és TÜV minősítéssel rendelkező kapuk magas minőségét.

A Normstahl oldalra nyíló garázskapu számos kivitelben és szinte számtalan variációban áll rendelkezésre. Az alap oldalra nyíló garázskapu panelek ötféle típusa mellett választhatunk és ezt opcionálisan szinte bármilyen kiegészítővel, illetve RAL színnel kérhetjük. Felépítésében a oldalra nyíló garázskapu két külső, horganyzott és festett acéllemeze között találjuk a 42 mm-es szilárd hőszigetelő habot. Így a garázskapu nem csak stabil és masszív, de kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is bír, ami nem elhanyagolható ekkor felület esetében.

A szekcionált oldalra nyíló garázskapu nagy előnye a kis helyigény. A kapu nyitáskor oldalirányban mozog és a kialakított sínrendszernek köszönhetően könnyedén becsúszik a fal elé. Ennek köszönhetően a garázskapu előtt és mögött sincs szükség nagy helyre, akár közvetlenül a garázskapu mellé is parkolhatunk. A oldalra nyíló garázskapu paneljeihez hasonlóan a vezető sínrendszer is horganyzott, így jó ellenáll az időjárásnak.

A minőségi termék minőségi kiegészítőket is kínál. A Normstahl oldalra nyíló garázskapu egyedi megjelenését olyan kiegészítőkkel fokozhatjuk, mint a műanyag ablakok, bevilágítók, a szellőzőrácsok, a személybejáró, vagy az egyedi megjelenést biztosító dizájn motívumok. A személybejáró alaptartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó, hogy az ajtó véletlenül se maradjon nyitva. Ugyanakkor állatbarátoknak jelent megoldást a kutya vagy a macska bejáró.

A Normstahl oldalra nyíló garázskapu a legmagasabb szintet képviseli. Kiváló hőszigeteléssel, horganyzott fémrészekkel, illetve golyós csapággyal kerül beépítésre. Az egyedi megjelenés érdekében a Normstahl oldalra nyíló garázskapu sajátos stílusjegyekkel, kívánság szerinti színben és ízlésnek megfelelő kiegészítőkkel kérhető.

A Normstahl oldalra nyíló garázskapu kiválóan személyre szabható, a felépítésének köszönhetően masszív, kényelmes és biztonságos, míg kivitelének köszönhetően esztétikus megjelenést biztosít az Ön garázsának bejáratán is.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.