Szárnyas kapunyitó motor

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Szárnyas kapunyitó motor

DITEC szárnyas kapunyitó egy és kétszárnyú kapukra. Biztonságos használat, rácsukás elleni védelemmel. DITEC szárnyas kapunyitó motor lakossági és ipari igénybevételre. Szárnyas kapunyitó motor akár 600kg-os vagy 5 méteres kapuszárnyakra is.

Autóval hazaérve az ember nem szívesen száll ki a kényelmes székéből, hogy egy súlyos és esetleg piszkos kapuval bíbelődjön, főleg akkor nem, ha az időjárás is a rosszabbik felét mutatja. A megoldást a kapunyitó motor jelenti, amely képes egyetlen gombnyomásra kinyitni vagy éppen bezárni a kertkaput.

Amikor nagy kertről van szó, akkor beszélhetünk toló kapunyitó motorról és megoldásairól, de kis helyen, ahol nincs kellő oldalirányú tér, ott kizárólag a szárnyas kapunyitó motor jöhet szóba. Ez az egy vagy két szárnnyal rendelkező lengő kapu mozgatására kifejlesztett eszköz. A kapunyitó motor a szárnyas kaput szélesre tárja az áthaladáshoz, majd precízen és biztonságosan bezárja. A szárnyas kapunyitó motor általában a kaput tartó oszlophoz és a kapu egyik pontjához van rögzítve. Mivel azonban a kapuk kialakítása, felépítése és tömege is jelentősen eltérhet, ezért a gyártók a szárnyas kapunyitó motor fejlesztésekor is több típust készítettek. Ennek köszönhetően mindenki megtalálja a számra ideális kapunyitó motor típust, legyen szó kicsi és könnyű családi házi, vagy nagy és nehéz ipartelepi kapuról.

Egy szárnyas kapunyitó motor esetében is joggal várjuk el, hogy stabil, masszív, ugyanakkor esztétikus és biztonságos is legyen. Az időtálló kivitel általában a minőségi termékek sajátossága. Ilyen minőségi szárnyas kapunyitó motor forgalmazója a svéd Ditec cég, amelyik az igényekhez igazodva különféle kapunyitó motor megoldásokkal áll a vásárlók rendelkezésére.

A Ditec kapunyitó motor minden variációja erős, stabil egyben esztétikus kivitel. A technikai felszereltségére sem lehet panaszunk. A szárnyas kapunyitó motor különféle típusai hasonló megoldásokkal rendelkeznek. Ilyen a széles hőmérséklet-tartományban való megbízható működés. Legyen fagyos téli este vagy forró nyári délután a Ditec szárnyas kapunyitó motor nem fogja cserbenhagyni.

A szárnyas kapunyitó motor biztonságos megoldást is kell, hogy jelentsen. Ez nem csak a működésre, de a használhatóságára is igaz kell legyen. Éppen ezért a Ditec kapunyitó szerves része – típustól függően – a nyomatékfigyelés, az akadályérzékelés, illetve a fotocellás védelem.

A nyomatékfigyelés a végállások stabil és precíz illeszkedéséért felelős. Ráadásul a szárnyas kapunyitó motor önzáró, azaz nincs szükség különböző extra zárakkal bajlódni. Természetesen a kapu áramkimaradás esetén a motor egy kulcs segítségével kioldható, így kézzel is nyitható-zárható lesz.

Az akadályérzékelés és a fotocellás védelem a kapunyitó motort képes megállítani egy esetleges útban lévő tárgy vagy személy miatt. Ez azt jelenti, hogy a kapunyitó motor nem fog odacsukni senkit és semmit.

A Ditec szárnyas kapunyitó motor vezérlése egyszerű. Alap esetben távirányító irányítja, de speciális beléptető rendszerekkel is – mint pl. kártyás vagy fizetős – összeköthető.

A szárnyas kapunyitó motor kis helyigénnyel rendelkezik, ezért szinte bármilyen új vagy régi építésű kapuhoz felszerelhető. Fontos megemlíteni, hogy az alig észrevehető szárnyas kapunyitó motor akár értékes, régi kapukat is képes felruházni a modern kor kényelmével.

 

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.