Toló kapunyitó motor

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Toló kapunyitó motor

DITEC toló kapunyitó alsósínes és lebegősínes kapukra. Nagy teherbírás 3 tonna kapusúlyig. DITEC toló kapunyitó motor lakossági és ipari használatra.
Egyszerűen és biztonságosan használható toló kapunyitó motor akár 5 év garanciával.

Legyen szó kisebb családi kertkapuról vagy nagyobb ipartelep kapujáról kiváló megoldást kínálnak a tolókapuk. Ehhez azonban megfelelő kialakításra és eszközökre van szükség, speciálisan egy megbízható és strapabíró toló kapunyitó motor elhelyezésére.

A svéd Ditec cég évtizedek tapasztalatával állítja elő a magas nívójú kapunyitó motor típusokat. A Ditec toló kapunyitó motor erős, ugyanakkor esztétikus kivitele minden körülmények között kiváló választást nyújt.

Egy toló kapunyitó motor működésével szemben jogosan elvárt követelmény, hogy erős legyen. Képes legyen bármilyen időjárási körülmények között mozgatni a toló kaput. A Ditec toló kapunyitó motor precízen megfelel ennek a kritériumnak, választhatunk akár kicsi akár nagy toló kaput, megtaláljuk a megfelelő kapunyitó motor típust.

Az erő mellett a Ditec toló kapunyitó motor intelligens megoldásokat is rejt. Ilyen például a precíz beállítási lehetőség a kapu végállásaiban. Ennek köszönhetően a kapu stabilan áll és mindig a helyére csúszik. Működés közben a toló kapunyitó motor folyamatosan figyeli és egy esetleges akadályba való ütközéskor a motor a kapu zárását megállítja, elkerülve ezáltal a baleseteket. Figyelve a kényelemre és praktikumra a Ditec toló kapunyitó motor a végállásokban automatikusan zár, azaz ilyenkor a toló kapu nyitása vagy zárása kézi erővel nem lehetséges. Ez feleslegessé teszi a külön zár alkalmazását és használatát.

A toló kapunyitó motor alapvető irányítója a távirányító. A motor központi egységébe integrált rádióvevő által követett ugrókód miatt a motor kizárólag a saját távirányítóval nyitható és zárható. Ez pedig tökéletes kényelmet és maximális funkcionalitást jelent a felhasználónak. Legyen bármilyen időjárásról, a toló kapunyitó motor egyetlen gombnyomásra elvégzi helyettünk a toló kapu nyitását vagy zárását. Természetesen a ritkán előforduló áramszünet alatt is lehetőségünk van a kapu mozgatására. Ilyenkor azonban egy kulcs segítségével a motor helyett kézi erővel nyithatunk és zárhatunk.

Egy minőségi termékhez sokféle és minőségi kiegészítő jár. A DItec toló kapunyitó motor mellé is számos hasznos bővítményt csatlakoztathatunk. Az egyik legismertebb a fotocellás védelem. A toló kapu vonalában kihelyezett érzékelő nem engedi a kaput becsukni, ha akadályt érzékel. A kapu mozgásakor villogó sárga fényjelzést adó figyelmeztető lámpa a környező forgalom tájékoztatására alkalmas, általa elkerülhetőek a vészhelyzetek.

Nagy biztonságot igénylő helyeken a toló kapunyitó motor kiegészíthető többféle beléptető rendszerrel is. Így a toló kapunyitó motor önmagában, emberi beavatkozás nélkül, lehetőséget biztosít egy adott terület forgalmának korlátozására.

A Ditec toló kapunyitó motor egy esztétikus és masszív kivitelű toló kapu párjaként eszményi megoldást kínálhat. A toló kapunyitó motor kiválóan teljesíthet családi házak, ipari létesítmények, illetve társasházi megoldások részeként is.

 

NORMSTAHLNORMSTAHL OLDALRA NYÍLÓECOTOR
Hörmann LPUHörmann EPUHörmann LTEHörmann billenőHörmann faEuroholz fa

Garázskapu motorSzárnyas kapunyitó motorToló kapunyitó motor

 

Minőségi garázskapu szakemberektől

DITEC, ECOTOR, EUROHOLZ, NORMSTAHL és HÖRMANN garázskapu. Kiváló hőszigetelés és hosszú élettartam. Minőségi garázskapu és kapunyitó automatika szakemberektől. Garázskapu szerelés és automatizálás igényes kivitelezéssel. Automata garázskapu rendszerek.

Hozzászólások lezárva.